Doppio bestaat 10 jaar

koffiejubileumfront

Persbericht: In april 2017 viert Doppio Espresso het tienjarig jubileum. In Groningen begon het allemaal, in een kleine zaak aan de Brugstraat. Op dezelfde plek huist nu een moderne, Italiaans aandoende espressobar met een oppervlakte van vierhonderd vierkante meter. Misschien wel de grootste koffiezaak van Nederland. De formule heeft inmiddels 29 (bijna 30!) vestigingen verspreid over Nederland en is een aantal toonaangevende brancheprijzen rijker.

10 single origins in de spotlight

Het 10-jarig bestaan laten ze natuurlijk niet onopgemerkt aan zich voorbijgaan. Dit moet gevierd worden. Met koffie natuurlijk! Ter ere van het jubileum gaat de espressobarketen tien schitterende koffies in gelimiteerde oplage uitbrengen. Elke maand wordt er een bijzondere single origin van een gepassioneerde boer in de spotlight gezet. Alle tien van verschillende boeren, met allen een eigen verhaal. Vijf geselecteerd door Doppio en vijf in samenwerking met bevriende koffiebranders.

Bedankt iedereen

Doppio bedankt iedereen die het mogelijk heeft gemaakt om tien jaar lang te groeien tot wie ze nu zijn; de koffieboeren, de branders met wie ze samenwerken, de baristatrainers, de baristi, hun ondernemers en natuurlijk de gasten. Ze hebben allemaal stuk voor stuk bijgedragen aan het succes.

DoppioCelebrationCoffee

Celebration koffie

Doppio is 10, tijd voor koffie! Doppio nodigt iedereen van harte uit om naar een vestiging in de buurt te gaan en te genieten van de celebration coffees. De eerste in de reeks is reeds beschikbaar: de Ethiopia Yirgacheffe filterkoffie. Sneak peek, het is een fruitige zoete filterkoffie, die bij velen geliefd zal zijn.

Doppio Espresso.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s