30ml onderweg naar Vredenburg

30ml_vredenburg_cover

Al vanaf de start ben ik fan van Frans en Wendy Kooijman en hun espressobar 30ml in Utrecht. Al twee keer eerder zochten deze enthousiaste ondernemers hulp via het platform CrowdAboutNow om hun droom te verwezenlijken en daarna te vergroten en verbeteren. Dat lukte en werd een succes, maar dat is geen rede voor Frans en Wendy om achterover te leunen. Opnieuw hebben ze grote plannen: verhuizen naar Vredenburg en daar hun koffiebranderij en -bar samenbrengen.

Over 30ml

In 2013 zijn Frans en Wendy Kooijman hun espressobar 30ml gestart op de Mariastraat te Utrecht. 30ml is een specialty coffee espressobar waarvoor ze zelf hun groene koffiebonen inkopen en ook zelf branden op een externe locatie in Maarssen. Omdat ze dit allemaal zelf doen, kunnen ze een geweldige koffie serveren zoals een mooie cappuccino of prachtige filterkoffie. Ze verkopen hun bonen in zakjes in de espressobar aan de consument, maar inmiddels heeft de lokale horeca ook haar weg gevonden naar de vers gebrande koffie van 30ml. Dit willen ze verder uitbouwen door hun espressobar en koffiebranderij samen te brengen op 1 locatie en daarmee hun concept te versterken. De nieuwe vestiging komt op Vredenburg 23. Dit is een locatie met veel passanten en niet te ver van de oude locatie, zodat ook de bestaande klanten de weg makkelijk kunnen vinden naar Vredenburg.

30ml_latte_art_mok

Financiering gevraagd

In Utrecht is er nog geen plek waar je een totale koffiebeleving op 1 plek hebt. Het zien, ruiken, proeven en beleven van specialty koffie en het gehele brandproces willen Frans en Wendy graag laten zien aan hun gasten en aan hun horeca afnemers. Ze willen hun koffie dichtbij de mensen brengen en mensen enthousiast maken voor hun koffie. Op Vredenburg, hebben ze de mogelijkheid een complete versie van 30ml neer te zetten. Een espressobar die heerlijke specialty koffie serveert en gebrand is door de indoor koffiebranderij. En een all day BRUNCH concept waar de gasten ook door de weeks lekker kunnen werken achter hun computer en meteen kunnen ontbijten, lunchen of dineren. Op deze manier ontstaat er een sterke formule van 30ml. Voor de verhuizing naar Vredenburg wordt nu een financiering gevraagd.

CrowdAboutNow
30ml

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s