30 oktober pyjama ontbijt bij Doppio Arnhem

pyjama-ontbijt-doppio

Koffie en pyjama’s, dat is op zich niet zo’n vreemd verschijnsel. Elke ochtend in menig huishouden te vinden en ook zeker bij mij thuis op de bank. Waar je het minder snel zult tegenkomen is een koffiezaak. Zondag 30 oktober gaat dat wel gebeuren, en niet eens voor de eerste keer begrijp ik, bij Doppio in Arnhem. Daar organiseren ze namelijk tussen 08:00 en 12:00 uur het pyjama ontbijt.

Het concept is heel eenvoudig, wie in de pyjama naar Doppio in Arnhem komt krijgt een gratis ontbijt, uiteraard inclusief je favoriete koffie. Ze beloven dat je het aan niks zal ontbreken. Een vale trainingsbroek met Winnie de Poeh t-shirt, Roy Donders huispak en de krulspelden nog in, een knalroze pyjama,blote voeten onder de badjas of louter een boxershort met een wc-rol onder de arm, ze rekenen het allemaal goed. Sterker nog, ze hebben het allemaal al een keer voorbij zien komen. Wil je weten hoe je favoriete barista de nacht doorbrengt? Ga dan aanstaande zondag in je pyjama naar Doppio Arnhem!

pyjama-coffee-print
Pyjama ontbijt. Als ik een kleine suggestie mag doen….

Donatie voor voedselbank

Ook dit jaar vragen ze een vrijwillige donatie aan de voedselbank, wat vorig jaar ruim 500 euro opgeleverd heeft!! Nieuw is dat je dit jaar ook ontbijtbonnen kunt kopen die zij dan bij de voedselbank zullen bezorgen. Zo kun je jouw favoriete adresje delen met iemand met een kleiner budget.

Sponsoren

Het pyjama ontbijt van Doppio Arnhem wordt mede mogelijk gemaakt door deze sponsoren:
– Mimint, leverancier van onze Biologische appelsap
– vanMenno, huisbakker van het eerste uur
– Friesland Campina, van de melk natuurlijk
– Sligro, onze groothandel

Doppio Espresso Arnhem

Koningstraat 16-B
6811 DE ARNHEM
arnhem@doppio-espresso.nl of 026 370 58 24

Plaats een reactie