Filterkoffie en espresso uit dezelfde machine?

Philips-espresso-4000-serie-lifestyleDe koffieafdeling van Philips heeft niet stil gezeten. Ze hebben een volautomatische espressomachine gemaakt die ook filterkoffie kan zetten. Nee, geen aangelengde espresso zoals andere machines, maar een gewoon kopje koffie. Je kunt bij deze machine namelijk de zetdruk regelen waardoor er dus ook echt een ander soort kopje koffie uitkomt. Ben je met kwijt? Geen nood, hieronder tref je het persbericht van Philips voor meer informatie over de nieuwe Philips 4000-serie volautomatische espressomachines.

Verse koffie aangepast aan uw voorkeuren
In tegenstelling tot traditionele volledig automatische espressomachines stelt de revolutionaire CoffeeSwitch-schakelaar van de Philips 4000-serie gebruikers in staat om heel eenvoudig de druk aan te passen: van hoge druk voor een intens smakende espresso (vaak gepercipieerd als sterk, intens, krachtig, bitter – gemaakt onder hoge druk) tot lage druk voor gewone koffie met een zachte smaak (mild, drinkbaar, toegankelijk). De Philips 4000-serie beschikt tevens over een ingebouwde melkkan voor de bereiding van koffievarianten met melk, zoals heerlijke cappuccino’s, of om romig melkschuim te bereiden.

Uit consumentenonderzoek blijkt dat de materialen van het maalmechanisme en de mogelijkheid om de koffiesterkte in te stellen, belangrijke factoren zijn in de aankoopbeslissing. De volledig keramische maalmechanismen van de Philips 4000-serie malen de koffiebonen op zodanige manier dat er zoveel mogelijk smaak wordt onttrokken en er tegelijkertijd een heerlijk aroma vrijkomt. Persoonlijke koffievoorkeuren, zoals temperatuur en koffiesterkte, kunnen worden aangepast en met behulp van de geheugenfunctie en het intuïtieve display opgeslagen, die zowel tijd besparen als bijdragen aan het gebruiksgemak.

Genieten zonder gedoe
Koffiedrinken is een moment om te genieten en even afstand te nemen van het drukke dagelijkse leven. De Philips 4000-serie is daarom ontworpen met het oog op eenvoud en gebruiksgemak. De compacte vormgeving bespaart ruimte in de keuken en de volledig verwijderbare koffiezetmodule kan eenvoudig vanaf de zijkant worden uitgenomen voor optimaal gebruiksgemak en probleemloos schoonmaken.

“Het dagelijks leven is tegenwoordig sneller, drukker en veeleisender dan ooit. Mensen zijn daarom op zoek naar ‘quality time’ en optimale ervaringen. We hebben de Philips 4000-serie ontwikkeld om het leven gemakkelijker te maken. Door simpelweg de schakelaar om te zetten, kun je zowel een intens smakende espresso als een heerlijk kopje gewone koffie zetten”, aldus Erik Schimmer van Philips Espresso. “Deze serie is de perfecte combinatie van de vaardigheden van Philips – de grootste fabrikant van koffiezetapparaten in West-Europa* – en Saeco, een Italiaans bedrijf dat in 1985 de eerste volledig automatische espressomachine op de markt bracht en sinds 2009 deel uitmaakt van de Philips-groep.”

Prijzen en beschikbaarheid
De Philips 4000-serie is vanaf april 2015 beschikbaar in Nederland
Adviesprijzen:
Met melkkaraf HD8847/01 EUR 649,99
Met panarello HD8841/01 EUR 549,99
Met cappuccinatore HD8844/01 EUR 499,99

One Reply to “Filterkoffie en espresso uit dezelfde machine?”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s