Frappuccino Happy Hour?! Hou de deur voor me open, ik kom eraan!

“Het blijft prachtig weer en dit komend weekend gaan de temperaturen verder omhoog naar 18 tot 22 graden”, aldus Piet Paulusma. Dat komt dan goed uit, want uitgerekend vandaag maakt Starbucks bekend dat ze het Frappuccino Happy Hour introduceren. In de week van 15 mei tot en met 23 mei kun je jezelf tussen 15.00 en 17.00 uur trakteren op een zomerse Frappuccino voor de helft van de prijs. Lekkerrrrrrr!

Mocha Coconut Frappuccino
Naast de ‘all time favourites’ zoals de Strawberries and Cream Frappuccino introduceert Starbucks dit jaar een nieuwe smaak: Mocha Coconut Frappuccino. Dit tropische drankje is gemaakt met Espresso Roast koffie, mokkasaus, kokossiroop en gemixt met ijs en een topping van slagroom, chocolade drizzle en stukjes geroosterde kokos.

Wist je dat je maar liefst 35.000 varianten met Frappuccino kunt maken met alle verschillende soorten melk, koffie, siropen en toppings? “Vraag de barista om hulp en creeër jouw favoriete Frappuccino!”, aldus het enthousiaste bericht van Starbucks. Ik zeg: “waar wacht je nog op?!”

Starbucks

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s