Coole actie van Moyee Coffee. Gezocht: trotse singles

Persbericht: Trots om single te zijn op Valentijnsdag? Terecht! Eén dag per jaar lijkt er een vloek te rusten op het woord single. In de wereld van koffie is single echter iets om trots op te zijn. Daarom maakt Moyee Coffee een statement, door op 14 februari alle trotse singles gratis haar beste single-origin Limu koffie op te sturen.

Toen Guido van Staveren zijn team vroeg om iets te creëren rondom Valentijnsdag, werd hij met scheve ogen aangekeken. “Valentijnsdag??! Dat kan je niet menen?!” Maar ok, hij kreeg zijn zin. Zijn team kwam met een anti-Valentijnsdag campagne die singles beloont in plaats van in een hokje duwt.

“Valentijnsdag is een dag voor stelletjes. Een dag die singles het gevoel geeft dat ze a la minute op zoek moeten naar een partner”, aldus Guido van Staveren. “Terwijl alle singles die wij kennen super happy zijn. Wij snappen dat, als koffiemakers. Een single-origin koffie is het beste dat je kunt krijgen.”

Singles + single-origin koffie, de link was snel gemaakt.

Nomineer een trotse single
Wil je jezelf, een vriend of vriendin of een bekende Nederlandse single, denk aan Mark Rutte of Ruben Nicolai, nomineren? Ga dan naar www.facebook.com/moyeecoffee. Het enige dat je hoeft te doen is voor 12 februari de naam van jouw genomineerde noemen in reactie op onze oproep. De 10 singles die het meest genoemd worden krijgen een pak Moyee single-origin Limu koffie thuisbezorgd op Valentijnsdag. Geen betere manier voor een single om deze suffe “feestdag” te vieren dan met een kop single-origin koffie!

Moyee zou Moyee niet zijn als ze niet een pakkende tagline voor deze actie hadden bedacht: “Moyee. Proudly serving ‘proud singles’ with our single-origin coffee. Since 2011.”

Moyee Coffee

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s