Zitten op fairtrade koffiejute

Koffie, voor de meesten van ons heeft het een onweerstaanbare aantrekkingskracht. Dan heb ik het over het zwarte drankje, maar er zijn ook mensen die het jute waarin de bonen verpakt zitten zeer aantrekkelijk vinden. Daar kan ik me wel in vinden, vooral als ze er mooie meubelen van maken. Bij Zooff.nl verkopen ze twee mooie voorbeelden hiervan: een steigerbuis Kruk Jute en een koffiebonen Jute Bijzetkruk.

Steigerbuis Kruk Jute

Comfortabele steigerbuis kruk met zeer unieke jute fair trade koffiebonen zak bekleding. Mooi in combinatie met steigerhouten meubels. Uniek eigen design van Van Abbevé.

Zooff Design Koffiebonen Jute Bijzetkruk

De Zooff Design koffiebonen jute bijzetkruk is een handgemaakte kubusvormige poef, bekleed met jute fairtrade koffiezakken. Met een organic uitstraling, iedere kruk is uniek!

Zooff.nl

2 Replies to “Zitten op fairtrade koffiejute”

  1. Is voor de fabricage van de jute koffiezakken ook een eerlijke prijs betaald?
    “jute fairtrade koffiezakken”…
    Krukje is ‘gewoon’ een Café do Brasil zak. Is niet per se of standaard fairtrade.
    Poef heeft Rainforest Alliance keurmerk. Maar da’s dan weer geen fairtrade..
    Erg lachwekkend is die ene foto van een poef met BELGIUM compleet verkeerd geprint. Bovendien denk ik dat Efico en Phoenix, beide Antwerpse handelsconcurrenten niet zo lekker op dat poefje zullen zitten :-))

  2. Normanito; scherp als altijd. Wij gebruiken altijd biologische groene bonen, in een combinatie van Fair Trade, Rain Forrest Alliance of iets wat ze Direct Trade noemen. Als iemand de zakken daarvan graag wil hebben om er een duurzaam product van te maken, dan kunnen wij ze bewaren en klaarleggen om met de fiets of elektrische auto op te komen halen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s