De nieuwe Nespresso Limited Edition Cioccorosso nu verkrijgbaar

Recentelijk ben ik benaderd door het pr-bureau van Nespresso, ze hadden dit blog ontdekt en waren benieuwd naar wat informatie zoals het bezoekersaantal. Aardige mensen en mooi product, dus ik werk graag mee. Inmiddels is er een leuk contact ontstaan en dat heeft geresulteerd in het ontvangen van informatie over campagnes en producten van Nespresso, zoals de aankondiging van een nieuwe, tijdelijk verkrijgbare, Nespressovariant: Cioccorosso.

Ik ben zelf nog niet in de gelegenheid geweest om ‘m te proeven, maar omdat het product vanaf vandaag verkrijgbaar is wil ik er hier nu wel alvast melding van maken. Mijn smaakervaring hou je te goed.

COFFEE_B2C_VARIATIONSLIMITEDEDITION_2013_CLUBFAVOURITE_SLEEVES_-CIOCCOROSSO_080720131403

Persbericht: “Afgelopen zomer kozen de Clubleden van Nespresso massaal voor de Cioccorosso als Limited Edition Variation 2013. De smaakvolle combinatie van de Livanto met pure chocolade en fris rood fruit was voor de overgrote meerderheid favoriet. Vanaf vandaag is deze populaire smaak voor een beperkte periode verkrijgbaar”.

Ik heb er nog even de volledige beschrijving bij gezocht: “De geweldige combinatie van geurig gebrande Livanto Grand Cru met heerlijke noten van pure chocolade en frisse noten van rood fruit. Maak de winnende smaak af met een smeuïg melkschuim voor een fluweelzachte Latte Macchiato die doet denken aan een fruitdessert of maak een heerlijke Cappuccino waarin de frisheid van rode vruchten hand in hand gaat met volle chocolade”.

??????????

“De Cioccorosso is vanaf 11 november voor een beperkte periode, tijdens de feestdagen, verkrijgbaar via de Nespresso Boutiques, telefonisch op 0800-0222320 en online via www.nespresso.com“.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s