Starbucks lanceert de Starbucks Pumpkin Spice Latte in Nederland

Persbericht: Vanaf vandaag kunnen Starbucks fans in Nederland genieten van de Starbucks Pumpkin Spice Latte. Deze op de herfst geïnspireerde koffie viert alweer zijn twaalfde verjaardag in de Verenigde Staten. De Pumpkin Spice Latte is daar zo populair dat het over de toonbank vliegt. Europese Starbucks fans verlangen al tijden naar deze favoriet en daarom is Starbucks trots dat zijn Nederlandse fans vanaf vandaag ook kunnen genieten van deze herfsttraktatie.

De latte wordt gemaakt op basis van de Starbucks Fairtrade certified espresso roast gecombineerd met vers opgeschuimde melk, de originele Amerikaanse ‘Pumpkin Spice’ ingrediënten en slagroom. Door deze bijzondere samenstelling proef je de smaak van de herfst in jouw latte!

“De Pumpkin Spice Latte is één van de seizoensfavorieten in de Verenigde Staten. Ook in Nederland genieten steeds meer mensen van de smaak van pompoen. Pompoentaart, -soepen en -salades zien we steeds meer terug en mensen staan er duidelijk voor open om pompoen op verschillende manieren te ontdekken. Consumenten vragen steeds vaker naar de Pumpkin Spice Latte en daarom voldoen wij graag aan die wens. We zijn dan ook trots dat we deze traktatie nu ook in Nederland kunnen lanceren’’, aldus Frank Wubben, vice president Continental Europe Retail Stores & Operations Services.

De Pumpkin Spice Latte is een heerlijke traktatie na een herfstwandeling met vrienden of familie bij jouw favoriete Starbucks winkel. De Pumpkin Spice Latte is nu beschikbaar in alle Starbucks winkels in Nederland voor bepaalde tijd, zolang de voorraad strekt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s