Een nieuwe maand, nieuwe koffie’s van de maand

Het is twee april, er is dus weer een nieuwe maand begonnen en dat betekent dat er ook nieuwe koffie’s van de maand bekend worden gemaakt. De eerste twee zijn via de nieuwsbrief al bij me binnengekomen, dit zijn de koffie’s van de maand april:


Simon Lévelt: Espresso Milano, volle en geurige espresso met een zacht karakter. Lekker voor de hele dag. Door de uitgekiende melange en brandwijze heeft de Milano een fris en zacht karakter. Het is een geurige en aromatische espresso voor de hele dag.

Kaldi Koffie & Thee: Royal Estate Java, Java Mandheling en Sumatra Lintung Arabicabonen combineren tot deze licht-wilde, kruidige koffie. Het vochtige, warme regenwoud en de vruchtbare, vulkaanachtige grond geven deze koffie een vol aroma met geur en smaak van specerijen.

Ben je zelf koffiehandelaar of ken je koffiehandelaren of -winkels die ook een koffie van de maand aanbieden? Laat het me weten door een mailtje te sturen of de reactiemodule onder dit bericht in te vullen. Dank je wel en geniet ze van de koffie’s van april.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s