Gefeliciteerd Illy met de nieuwe website

Een dag of wat geleden zag ik een tweet van Illy (@illynl) voorbij komen met daarin de vraag: “Wat vinden jullie van onze nieuwe website?”. Nou, die vind ik er lekker fris uitzien en jullie zijn er goed in geslaagd de stijl van mijn favoriete espressokopje door te vertalen naar de hele site. Gefeliciteerd daarmee.

En toen ik zo’n beetje door de site zat te bladeren kwam ik op een erg leuke pagina: ‘De vijf zintuigen’. Ze schrijven daar: “Achter een perfect kopje espresso gaan hele werelden schuil: door te degusteren ontdek je ze. Dat betekent bewust en geconcentreerd proeven en zintuiglijk plezier laten samensmelten met intellectueel genot. Dan vang je de nuances van het aroma en de smaak en maak je een reis door het geheugen en de verbeelding.” Euh, nogal hoogdravend woordgebruik, maar wat ze volgens mij bedoelen is dat je koffie moet ervaren met al je zintuigen door te ruiken, proeven, voelen, horen en kijken. En daar hebben ze helemaal gelijk in.

Voor een uitgebreide beschrijving van het zintuiglijke genot van koffie en meer surf je naar de vernieuwde site van Illy.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s