Nieuwe koffie bij Fascino koffiebranderij

Yep, we hebben weer een nieuwsbrief binnen, dit keer van Fascino koffiebranderij. Hierin onder meer het nieuws dat er twee nieuwkomers aan het assortiment Single Origins toegevoegd: De Costa Rica Helsar de Zarcero en de Brazil Fazenda Rainha. Hieronder de beschrijvingen van deze koffiebonen.

Costa Rica Helsar de Zarcero
De bekende micro mill Helsar de Zarcero levert al jaren koffie van uitzonderlijke kwaliteit. Negen jaar geleden besloten Ricardo Perez, Marvin Rodriguez en Philip Rodriguez hun eigen micro mill te openen in de Llano Bonito de Naranjo micro-regio. Door hun eigen mill te gebruiken werd het mogelijk hun eigen koffie compleet traceerbaar te maken en konden ze zelf invloed uitoefenen op de verwerking. Je kunt hier meer lezen over de Costa Rica Helsar de Zarcero. De Costa Rica Heslar de Zarcero is een perfect gebalanceerde koffie, vol van smaak, zoet, met rijke tonen van karamel, chocolade, honing en rum.

Brazil Fazenda Rainha
Op een hoogte van 1500m, een regenval van ongeveer 2000mm per jaar en een gemiddelde temperatuur van 19 graden, beschikt de Rainha farm over de optimale condities voor de aanbouw van koffie. De Rainha farm plant nog Yellow Bourbon koffie aan welke wereldwijd bekent staat om zijn ongekende kwaliteit. Alle koffie is handgeplukt en wordt pulped natural geprocessed. De Rainha Farm heeft in 2011 met een score van 91.41 de eerste plek in de Cup of Excellence gewonnen. Meer weten over de Brazil Fazenda Rainha? Je leest het hier. De Brazil Fazenda Rainha is een milde, zachte koffie, vol van smaak met rijke chocoladetonen en een zoete karamelsmaak in de afdronk.

Neem een kijkje in de webshop van Fascino koffiebranderij.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s