Guatemala Casi Cielo® van Starbucks

In de Starbucks-nieuwsbrief van deze week een bericht over Guatemala Casi Cielo® koffie. Het is een speciale koffie die slechts tijdelijk in het assortiment van de webshop is opgenomen. Omdat ik van mooie koffieverhalen hou, hieronder het verhaal van deze koffie:

“De woorden ‘casi cielo’ betekenen ‘bijna hemel’, en Starbucks (SB) vindt dat dit voor deze zalig rijke koffie een toepasselijke naam is. Zijn diepte en veelzijdigheid maakt het een perfecte aanvulling op een variëteit van gastronomische hoofdgerechten en desserts, in het bijzonder bij gerechten met bonenkruiden of kaas, rijke chocolade of bessen.

SB heeft samengewerkt met wereldberoemde chefs bij de samenstelling van deze elegante melange als een compliment aan de exquise keuken. Voor een korte periode per jaar, maakt SB dit culinaire hoogstandje bereikbaar voor uw eigen speciale gelegenheden thuis – zonder reservering. Beschikbaar als bonen of gemalen koffie.”

Pffuuw, dure woorden gebuikt die SB, ik moest er het woordenboek bij pakken om het te vertalen. Na deze wollige omschrijving nog even iets over de smaak. Deze koffie heeft een rijke smaak met lemon en donkere noten tonen, een volle body en een chocolade nasmaak.

Starbucks Store.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s