Kartonnen servies…dat ziet er toch niet uit?!

Als iemand nog een goede koffietent in de regio Uithoorn weet waarvoor ik niet Amsterdam in hoef, dan hoor ik het graag. Ik kon er vanmorgen in ieder geval geen een verzinnen. Uiteindelijk bedacht ik me dat de Villa ArenA op zondag altijd open is en dat daar zeker koffiecafe’s te vinden zijn. Normaal gesproken duik ik dan het DE cafe in, maar in het kader van ‘iets nieuws proberen’ schoof ik dit keer aan bij Ballini in de centrale hal van de woonmall.

Klein maar fijn, Illy logo en intaliaanse broodjes, wat kan er mis gaan, dacht ik nog. Nou, dat bleek al snel toen ik mijn puntje cheesecake mee kreeg op een kartonnen bordje…dat ziet er toch niet uit?! De kleur van de cheesecake deed vermoeden dat deze al iets te lang in de vitrine stond, maar goed de smaak was nog wel in orde. In de tussentijd verscheen de serveerster met m’n doppio espresso…in een kartonnen bekertje!

Wat een afknapper. Van zo’n Italiaans gestyled tentje verwacht je beter, op zijn minst een Illy-kopje. Okee, ze adverteren zichzelf als fast-service, maar kartonnen servies oogt wel heel goedkoop (wat het overigens niet is). Met de espresso was overigens niks mis, dat moet ik dan weer wel toegeven. Die smaakte prima en was goed gezet.

Later op de dag belandde ik nog bij Coffee Company op de Beethovenstraat en zeg nou zelf, zo ziet het er toch veel beter uit?!

Ballini Cafe e Panini
Coffee Company 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s