Koffie zonder poespas

Mijn oudste zus is misschien nog wel een grotere koffiedrinker dan ik. Maar daar waar ik winkeltjes en websites afstruin voor de lekkerste koffiebonen en in de weer ga met malen en afwegen en espressomachines e.d., gaat zij gewoon voor een standaard koffiezetapparaat en voorgemalen filterkoffie. Koffie zonder poespas dus. Dat wil overigens niet zeggen dat ze geen lekker bakkie koffie zet!

Mijn zus houdt van een sterke bak koffie en die zet ze dan ook. Deel van haar geheim is haar dosering (verhouding koffie per kop water) die ze angstvallig geheim houdt voor me. Het andere deel deelt ze wel met me, dat is haar keuze voor koffie en zij adviseert DE Black

Bij Douwe Egberts omschrijven ze deze koffie als volgt: “Onze meesterkoffiebrander heeft de allerbeste Arabica bonen geselecteerd op basis van hun rijke aroma en intense smaak. Vervolgens zijn deze koffiebonen zo gebrand dat ze al hun kracht en subtiliteit prijsgeven. Black heeft een krachtig en verfijnd karakter. BLACK is verrassend: in de fruitige aroma’s is bosbes en framboos te herkennen. Black is – volgens ons – de beste koffie die er is”.

De dosering zul je dus zelf uit moeten vogelen, maar wil je gewoon een lekkere sterke bak koffie zonder poespas, probeer dan eens Black van DE.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s